A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

Одноденний заробіток – на запобігання COVID-19

Дата: 26.05.2020 09:46
Кількість переглядів: 111

Одноденний заробіток – на запобігання COVID-19

           Як уже зазначалося раніше, з метою запобігання поширенню COVID-19 серед населення працівники Оратівської селищної ради та її комунальних установ підтримали ініціативу селищного голови І.Барського і передали свій одноденний заробіток на придбання обладнання для локалізації та ліквідації спалахів коронавірусної хвороби та вкрай необхідних на даний час засобів індивідуального захисту для медиків, поліції та рятувальників.
         А 25 травня Оратівському районному центру первинної медико-санітарної допомоги від працівників Оратівського закладу дошкільної освіти ясла-садок «Сонечко», загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Оратів, Оратівської   дитячої музичної школи передано 100  фільтруючих респіраторів, 1000 пар одноразових нітрилових рукавиць, 5 захисних багаторазових комбінезонів, 57 одноразових халатів, 10 штук захисних окулярів, а також одноразові бахіли та шапочки. Ці захисні медичні засоби на загальну суму 21290 грн.  передали представники вище вказаних закладів Штабська Т.А., Гнідунець Л.І., Турченюк Л.В.

Головний лікар центру  Галушко О.І. подякував всім за допомогу, за розуміння  непростої ситуації, зазначивши, що зі своєї сторони медики робитимуть все необхідне аби не допустити поширенню коронавірусу у районі.

Щира подяка кожному, хто не залишився осторонь акції і долучився до збору коштів. Разом – ми велика сила!     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень