A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

БЕЗПЕЧНА НОВОРІЧНА ВІДПУСТКА

Дата: 29.12.2021 14:13
Кількість переглядів: 63

Для багатьох новорічні свята - це можливість здійснити довгоочікувану мандрівку, поїхати у відпустку чи відвідати батьків. Але сьогодні будь-яка подорож збільшує шанс отримати та поширити вірус. Відкласти поїздку та залишитися вдома - найкращий спосіб захистити себе та інших від COVID-19. Якщо ви все-таки плануєте відпустку, пропонуємо кілька порад.
Безпечніше за все подорожувати власною автівкою. А краща компанія - це родина або ті, з ким мешкаєте разом.
У разі відсутності машини, обирайте місце для відпочинку, куди легко дістатись одним видом транспорту - без пересадок та очікувань на вокзалі.
Потрібно максимально обмежувати перебування у місцях скупчення людей. Тож купуйте усі квитки онлайн, а їжу та напої для подорожі краще взяти з собою у ланчбоксах та термосі.
З’ясуйте заздалегідь, який рівень захворюваності у регіоні, де плануєте відпочинок. Інформація щодо тестування та стаціонарного лікування пацієнтів з COVID-19 у кожному регіоні є на дашборді НСЗУ https://cutt.ly/4jeIu1V, а тут https://cutt.ly/FjeIlSb оперативний моніторинг ситуації довкола COVID-19.
Згадайте, чи уклали ви декларацію з лікарем первинки і чи маєте його контакт на випадок підозри на COVID-19 під час відпустки.
Візьміть у дорогу запас масок та дезінфікуючого засобу для рук. Обов’язково одягайте правильно маску, перебуваючи в громадських місцях, у тому числі в автобусі, поїзді, літаку, таксі.
Не варто вирушати у подорож, якщо маєте підозру або підтверджений COVID-19.
Під час відпустки надавайте перевагу дозвіллю на відкритому повітрі замість закритих, погано провітрювання приміщень. Уникайте місця скупчення людей.
Гарних свят та відпочинку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень