A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

НСЗУ дає поради щодо хороших та взаємоввічливих стосунків між сімейними лікарями та пацієнтами.

Захистіть дитину від невиліковного паралічу, спричиненого поліомієлітом!

Поліо повернувся в Україну. Він загрожує кожній невакцинованій або не повністю вакцинованій дитині невиліковним паралічем і навіть смертю протягом кількох годин. В Україні рівень охоплення щепленнями низький: станом на 1.01.2022 лише 80% дітей віком до одного року отримали три дози щеплення від поліо за необхідних 95%. Ліків від цієї хвороби не існує, єдиним і безальтернативним захистом від хвороби є щеплення.

15:55 14.02.2022

МОЗ скоротило термін самоізоляції для хворих на коронавірус

Скорочення терміну самоізоляції стосується лише безсимптомних хворих Для пацієнтів з Covid-19 термін самоізоляції скоротили до п’яти днів через коротший інкубаційний період штаму «Омікронн», повідомила в понеділок, 7 лютого, прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

12:06 09.02.2022

Всесвітній День жінки-лікаря.

Історично в світі склалося так, що більшість професійних лікарів — це чоловіки, а жінки в медицині здавна мали значно більше труднощів на шляху професійного розвитку. Однак жінки-медики не поступаються чоловікам компетентністю та успішними результатами лікування пацієнтів, при цьому відзначаються кращою здатністю до комунікації. Жінки-лікарі відзначають своє свято 3 лютого, починаючи з 2016 року.  В цей день у 1821 році народилася легендарна Елізабет Блеквелл, яка першою серед жінок отримала вищу медичну освіту в Сполучених Штатах Америки. День жінки-лікаря створений для вшанування в її особі всіх жінок, яким вдалося нелегкою працею досягти професійних успіхів в галузі медицини.

12:20 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень