A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

НСЗУ дає поради щодо хороших та взаємоввічливих стосунків між сімейними лікарями та пацієнтами.

ХАРЧУВАННЯ Й ІМУННА СИСТЕМА: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ

ХАРЧУВАННЯ Й ІМУННА СИСТЕМА: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ Харчування є критичним фактором, що визначає імунні реакції, а неповноцінне харчування — найбільш поширена причина імунодефіциту у всьому світі.

08:21 25.01.2021

21.01.2021 11:12 МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ОБІЙМІВ: ЧОМУ ТАК ВАЖЛИВО РЕТЕЛЬНО ДОТРИМУВАТИСЯ ГІГІЄНИ РУК

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ОБІЙМІВ: ЧОМУ ТАК ВАЖЛИВО РЕТЕЛЬНО ДОТРИМУВАТИСЯ ГІГІЄНИ РУК Обіймаючи близьку людину, ми передаємо їй наше тепло, любов, піклування та трохи власних мікроорганізмів. Мікробіота шкіри (сукупність мікроорганізмів, що її населяють) є надзвичайно різноманітною. Більшість бактерій, що живуть на нашій шкірі, належать до таких родів як Staphylococus, Corynebacterium і Propionibacterium, але перелік ними не обмежується.

19:40 21.01.2021

КАРАНТИН ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

 З 8 січня до 24 січня 2021 року в Україні починається карантин.    Ці обмежувальні протиепідемічні заходи необхідні, щоб запобігти поширенню COVID-19 та не допустити розгортання нової хвилі захворюваності, яка може наступити зокрема й після новорічних свят.    Що буде дозволено, а що заборонено на час дії карантинних обмежень — дивіться у інфографіці   

07:51 12.01.2021

Рекомендації ВООЗ для самостійної реабілітації після COVID-19

Рекомендації ВООЗ для самостійної реабілітації після COVID-19  Пацієнти, які перехворіли нa COVID-19, можуть потребувати реабілітації після хвороби. Деякі приходять в норму швидко, а для інших коронавірус може стати початком тривалих проблем зі здоров’ям. ВООЗ розробила рекомендації для людей, які перебували в тяжкому стані та були госпіталізовані з діагнозом COVID-19. Пропонуємо деякі поради:

10:54 05.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень