A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

НСЗУ дає поради щодо хороших та взаємоввічливих стосунків між сімейними лікарями та пацієнтами.

COVID-19: ПОРАДИ ПО ЗМІЦНЕННЯ ІМУНІТЕТУ, ЯКІ МАЮТЬ ДОПОМОГТИ У ПОДОЛАННІ КОРОНАВІРУСУ

COVID-19: ПОРАДИ ПО ЗМІЦНЕННЯ ІМУНІТЕТУ, ЯКІ МАЮТЬ ДОПОМОГТИ У ПОДОЛАННІ КОРОНАВІРУСУ У мережі інтернет з кожним днем більшає відеозвернень з рекомендаціями від іменитих лікарів України й світу. Так як коронавірусна інфекція набирає чималих обертів й швидкими темпами поширюється як в Україні, так й по всьому світові загалом, люди все частіше стали шукати консультацій по збереженню свого здоров’я та життя.

08:19 03.06.2020

Три перешкоди для коронавірусу на шляху до вашого організму

Три перешкоди для коронавірусу на шляху до вашого організму Сьогодні про пандемію коронавірусу не говорять хіба що ті, хто не може цього зробити в силу своїх фізіологічних особливостей. Ті міри захисту, які  застосовуються в маштабах Земної кулі, дуже схожі з військовими діями і окремо взяту людину можуть дуже лякати. Проте, якщо розцінювати страх не як привід до паніки, а як захисну реакцію організму, то він може спрацювати на позитив як для кожної окремої особистості так і для спільноти в цілому.

08:18 03.06.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19  1 червня 2020 року.

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19  1 червня 2020 року. За даними Центру громадського здоров’я, станом на 1 червня в Україні підтверджено 24 012 випадків COVID-19, з них 9690 одужали, 718 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 340 випадків. Усього в Україні 363 187 зразків досліджено методом ПЛР та 10 944 зразків — методом ІФА.

10:17 01.06.2020

Показники для послаблення протиепідемічних заходів станом на 1.06.2020 року.

 Показники для послаблення протиепідемічних заходів станом на 1.06.2020 року. Перехід областей до другого етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень, можливий за умови відповідності епідситуації в області визначеним критеріям. Ці критерії відображають контроль за передаванням вірусу, рівень спроможності лікувальної мережі, закладів епідеміологічного профілю та системи охорони здоров’я в цілому протидіяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і, відповідно, дають змогу контролювати епідемічну ситуацію на досягнутому на поточну дату рівні:

10:15 01.06.2020

Максим Степанов: З 1 червня в Україні настає новий етап пом’якшення карантину

Максим Степанов: З 1 червня в Україні настає новий етап пом’якшення карантину З 1 червня в Україні буде дозволена робота басейнів і спортзалів; відвідування освітніх занять у групах не більше 10 людей (наприклад, розпочнуть роботу автошколи); а також буде відновлено рух залізничного транспорту і міжобласних перевезень автотранспортом. Скасування обмежень можливе лише у тих регіонах, де це дозволятиме епідемічна ситуація. 

10:12 01.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень