A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

Реалізація соціальної ініціативи Начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова

Дата: 19.08.2022 14:58
Кількість переглядів: 94

     

 

Директор КНП «Оратівський ЦПМСД» Олег Галушка, разом з  начальником Вінницької районної військової адміністрації Віталієм Урдзіком,  його заступниками Тетяною Каменщук та Оленою Футуймас, головою Оратівської ОТГ Галиною Лошак, заступником голови Сергієм Сливкою,  в рамках реалізації соціальної ініціативи Начальника ОВА Сергія Борзова щодо особистих зустрічей керівництва РВА та ОТГ із родинами загиблих Захисників та Захисниць, внутрішньо переміщеними особами, прийняв участь у  ряді  робочих зустрічей з жителями Оратівської громади з метою з’ясування проблемних питань та пошуку рішень для їх вирішення.

Люди охоче відвідали ці зустрічі, адже мали можливість обговорити свої проблемні життєві ситуації та отримати підтримку від представників влади..

Адже місцева влада взяла на себе відповідальність за нових жителів, які переїхали до населених пунктів Оратівської громади з місць, де ведуться активні бойові дії. Наразі в громаді проживає більше тисячі внутрішньо переміщених осіб, серед яких є сім’ї з дітьми, сім’ї з батьками похилого віку, особи з інвалідністю. Кожен з них має найрізноманітніші потреби.

В рамках візиту всі жителі отримали відповіді на питання щодо медичного супроводу, декларування, отримання ліків за державною програмою «Доступні ліки», вакцинації рутинної, вакцинації від COVID-19.

Такий формат сприяє відкритому та щирому спілкуванню людей з владою, визначає нові завдання для швидкого реагування та допомагає вирішити більшість проблемних питань на місці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень