A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

КНП "Оратівський ЦПМСД" відзначає 11-ту річницю від дати створення!

Дата: 06.01.2023 14:06
Кількість переглядів: 96

 

                 

              У 2011 році в Україні було розпочато пілотний проект реформування медичної галузі. Саме тоді і почав функціонувати Оратівський РЦПМСД. Відомо, що першим завжди нелегко йти. За 11 років наполегливої роботи колектив Центру пройшов нелегкий шлях, училися по новому працювати в нових умовах. Ми пережили багато, але завжди залишилися вірними своїй професії і своїй долі: рятувати життя людей.                                                               

             Сьогодні КНП "Оратівський ЦПМСД" - це 5 амбулаторій ЗПСМ та  34 фельдшерських пунктів. Наш Центр за 11 років пройшов дві реформи медичної галузі, які були направлені лише на покращення медичного обслуговування мешканців нашої громади. Ми щоденно розвиваємось та намагаємося покращувати якість наших послуг, фаховість спеціалістів, адже йдеться про порятунок пацієнтів.                                                                             

              Річниця створення Центру - це свято кожного  працівника, це свято тих, хто присячує  своє життя благородній праці - турботі про життя і здоров'я людини. Колектив за роки роботи Центру став єдиною командою, готовою до виконання поставлених завдань. В народі кажуть: "Як човен назвеш, так він і попливе!".                                                     

               Недарма наш заклад називають Центром первинної медичної допомоги. Адже ми перші, до кого звертаються пацієнти, тому ми повинні завжди бути найкращими, фаховими, успішними професіоналами. Тому, бажаю всім бути здоровими, чуйними, оптимістичними, щасливими і шановними. Нехай успішно здійснюються всі Ваші плани добрих справ і починань, а нашим пацієнтам - якнайшвидшого одужання та міцного імунітету!!!   

Адміністрація КНП"Оратівський ЦПМСД"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень