A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

Колегія Департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОВА

Дата: 08.02.2023 11:39
Кількість переглядів: 66

З 24 лютого медицина Вінницької області перейшла працювати на військово-цивільні рейки. На Вінниччині створили єдиний медичний простір військово-цивільної медицини. Сьомого лютого підбивали підсумки роботи галузі у 2022 році та говорили про перспективи на 2023 рік.

Подяки та Грамоти від Вінницької військової адміністрації, військових та департаменту охорони здоров’я отримали колективи лікарень області та лікарі.

Підчас вітального слова Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна зазначила, що у період воєнного стану медична галузь постала перед багатьма труднощами. Медицина витримала виклики війни.

«Особисто я хвилювалася за те, щоб було кому лікувати та доглядати, щоб у соціальних закладах та лікарнях, працівники залишились на робочих місцях. Завдяки спільній роботі усієї медичної спільноти області, виваженим управлінським рішенням та якісній координації – в області вдалося справитися з багатьма викликами. Я дуже вдячна, що у такий складний для країни час, медики продовжують щодня рятувати людям життя!», - додала Наталя Заболотна.

Директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна подякувала усім колегам за роботу.

«2022 рік – рік незламності та викликів, а ще це рік нашої мужності, єдності і героїзму, як би це пафосно не звучало. Фактично 2022 рік розпочався 24 лютого о 4 ранку, бо все що було в січні ми майже не пам’ятаємо. Зате ніколи не забудемо ранок 24 лютого, коли кожного із нас розбудило повідомлення – в країні війна. Уже цього дня Калинівська лікарня прийняла перших поранених із військової частини в Сальнику, де пролунали вибухи. Медицина Вінницької області вистояла! Сьогодні ми усі тримаємо наш фронт - єдиний медичний простір військово-цивільної медицини! 2023 рік - рік Невтомності! І я впевнена ми його гідно пройдемо», - наголосила Ольга Задорожна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень