A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

НСЗУ дає поради щодо хороших та взаємоввічливих стосунків між сімейними лікарями та пацієнтами.

Пацієнт, який не уклав декларацію з сімейним лікарем, може розраховувати на допомогу мобільної бригади, що тестує на COVID-19 та на амбулаторне лікування - НСЗУ

Пацієнт, який не уклав декларацію з сімейним лікарем, може розраховувати на допомогу мобільної бригади, що тестує на COVID-19 та на амбулаторне лікування - НСЗУ

08:35 18.11.2020

Максим Степанов: у разі дотримання правил карантину “вихідного дня” країні вдасться уповільнити поширення COVID-19

Максим Степанов: у разі дотримання правил карантину “вихідного дня” країні вдасться уповільнити поширення COVID-19 За умови дотримання передбачених карантином “вихідного дня” обмежень, країні вдасться зупинити стрімке розповсюдження COVID-19. Про це заявив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час онлайн-брифінгу.

15:38 17.11.2020

З ініціативи МОЗ на розгортання тимчасових госпіталів було виділено 118,5 млн грн, - Максим Степанов

З ініціативи МОЗ на розгортання тимчасових госпіталів було виділено 118,5 млн грн, - Максим Степанов На позачерговому засіданні Уряду була прийнята ініційована МОЗ постанова щодо виділення коштів на облаштування тимчасових госпіталів для надання медичної допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою. Про це під час онлайн-брифінгу повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

15:36 17.11.2020

В інституті епідеміології розповіли про досвід використання Протефлазіду: Зниження захворюваності вдвічі, відсутність летальних випадків

В інституті епідеміології розповіли про досвід використання Протефлазіду: Зниження захворюваності вдвічі, відсутність летальних випадків Інститут епідеміології та інфекційних хвороб імені Льва ГромашевськогоФото з відкритих джерел Пандемія ще не пройшла свого піку. У Всесвітньому центрі даних в столичному КПІ за допомогою програмних розрахунків з'ясували, що загальна кількість госпіталізацій буде рости, поки не досягне рівня на 40% вище нинішнього. Про це пише Lenta.ua з посиланням на Новини ICTV.

09:13 12.11.2020

Чи знаєте ви, що таке #Movember, або вусопад? 

Чи знаєте ви, що таке #Movember, або вусопад?  Останній місяць осені щорічно у світі присвячують чоловічому здоров’ю та називають #Movember (від англ. moustache — вуса і november — листопад). Чоловіки протягом листопада відпускають вуса та бороди.

11:24 11.11.2020

Чому корисно їсти мед на ніч

Чому корисно їсти мед на ніч Добре відомо, що ласувати солодким на ніч — дуже шкідливо. Але якщо мова йде про мед — то для нього робиться особливий виняток. Він вдало  замінював цукор ще в Стародавній Месопотамії. Середньовічні алхіміки вірили, що без нього неможливо приготувати еліксир безсмертя. Вчені говорять, що не все так серйозно, але мед дійсно корисний. І ось яку користь він приносить, якщо пригощатися ним на ніч.

15:50 10.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень