A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

НСЗУ дає поради щодо хороших та взаємоввічливих стосунків між сімейними лікарями та пацієнтами.

Віктор Ляшко: Карантин не скасовує необхідність планової вакцинації 

Віктор Ляшко: Карантин не скасовує необхідність планової вакцинації  ПІД ЧАС КАРАНТИНУ НЕ ЗАБОРОНЕНО ПРОВЕДЕННЯ ВАКЦИНАЦІЇ ЗГІДНО З НАЦІОНАЛЬНИМ КАЛЕНДАРЕМ ЩЕПЛЕНЬ. ПЛАНОВА ІМУНІЗАЦІЯ, НАВПАКИ, Є ЗАПОРУКОЮ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІД НИЗКИ НЕБЕЗПЕЧНИХ ІНФЕКЦІЙ. ПРО ЦЕ ЗАЗНАЧИВ ЗАСТУПНИК МІНІСТРА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - ГОЛОВНИЙ ДЕРЖАВНИЙ САНІТАРНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ ВІКТОР ЛЯШКО.

08:41 30.09.2020

Чотири нових санітарних автомобілі Renault Duster

Чотири нових санітарних автомобілі Renault Duster  на  суму  2128,0  тис.грн  отримано  18  вересня  2020  року КНП  «Оратівський  РЦ  ПМСД» для надання   якісних  доступних  медичних  послуг  населенню  Оратівщини  в  рамках  виконання Закону  України  "Про  підвищення  доступності  та  якості  медичного  обслуговування  у  сільській  місцевості".

16:56 18.09.2020

Національна служба здоров’я виплатила понад 148 млн грн за надання медпослуг мобільними бригадами, що виїжджають до пацієнтів з підозрою на COVID-19

Національна служба здоров’я виплатила понад 148 млн грн за надання медпослуг мобільними бригадами, що виїжджають до пацієнтів з підозрою на COVID-19  

13:06 18.09.2020

Рада предлагает выделить 10 миллиардов из covid-фонда на образование

Рада предлагает выделить 10 миллиардов из covid-фонда на образование Депутаты предлагают Кабмину перераспределить расходы Фонда борьбы с covid-19, чтобы обеспечить безопасный учебный процесс и качественное образование в условиях карантина. Соответствующий проект постановления №4057 зарегистрирован на сайте ВР, передает ЭП.

10:21 09.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень