A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Оратівської селищної ради

НСЗУ дає поради щодо хороших та взаємоввічливих стосунків між сімейними лікарями та пацієнтами.

7 ПРАВИЛ: ЯК ЗМІЦНИТИ ІМУНІТЕТ ШКОЛЯРА

7 ПРАВИЛ: ЯК ЗМІЦНИТИ ІМУНІТЕТ ШКОЛЯРА    Імунна система – це своєрідний захист організму від різноманітних вірусів, бактерій та паразитів. Протягом літа діти зміцнюють свій імунітет завдяки відпочинку, перебуванню на сонці, диханню свіжим повітрям, фруктам, овочам. Однак, коли розпочинається шкільний період, то стреси, перенавантаження, нерегулярне харчування можуть призвести до зниження імунітету школяра. Багато батьків згадують про імунну систему дитини лише тоді, коли вона захворіла, втратила активність та має занепад сил. Це не правильно, оскільки про зміцнення імунної системи потрібно думати наперед, щоб позбавити школярика в піковий сезон від інфекційних хвороб.        Ознаки ослабленого імунітету у школяра:

15:20 10.11.2020

Наявність лікарських засобів та витратних матеріалів закуплених за кошти державного бюджету станом на 10.11.2020р.

Наявність лікарських засобів та витратних матеріалів закуплених за кошти державного бюджету станом на 10.11.2020р. https://rada.info/upload/users_files/37133248/e44bf67ae53719d0276835b3e6680e39.pdf

12:05 10.11.2020

Україна має уникнути розгортання тимчасових госпіталів - Ляшко

Україна має уникнути розгортання тимчасових госпіталів для пацієнтів із COVID-19 у пристосованих приміщеннях, вважає заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. "Закликаю всіх виконувати санітарні норми, носити маски та дотримуватися фізичної дистанції, щоб в Україні не знадобився третій етап реагування на епідемію, щоб нам не довелося розгортати госпіталі в пристосованих приміщеннях", - сказав він на брифінгу в понеділок за підсумками селекторної наради з представниками регіонів щодо ситуації.

11:58 10.11.2020

УСІ ВАКЦИНИ ПРОТИ ГРИПУ ПРОЙШЛИ ДЕРЖАВНИЙ КОНТРОЛЬ

УСІ ВАКЦИНИ ПРОТИ ГРИПУ ПРОЙШЛИ ДЕРЖАВНИЙ КОНТРОЛЬ Згідно з базою даних Держлікслужби, усі серії вакцин для профілактики грипу, що надійшли на державний контроль, отримали позитивні висновки про відповідність медичного імунобіологічного препарату вимогам державних і міжнародних стандартів.

10:27 10.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень